header

Solliciteren

Bekijk hier al onze vacatures

Interesse in een functie? Reageer dan rechtstreeks door het bijbehorende online sollicitatieformulier in te vullen. Hoe de sollicitatieprocedure verloopt, hangt af van de functie.

Wij werven gericht op de vacatures die wij op de site publiceren en nemen geen open sollicitaties in behandeling. Ook houden wij geen kandidaten in portefeuille. 

Schriftelijk

Solliciteer je op een vacature via onze site, vul dan het bijbehorende online sollicitatieformulier in. Doe daar je CV en motivatie bij, en je krijgt van ons een reactie.

Gesprek

Als we je uitnodigen volgen er meestal twee gesprekken. In deze gesprekken praat je met de leidinggevende van het team waar je wilt werken, en kun je je toekomstige collega’s en een hr-adviseur ontmoeten.

Assessment

Voor een aantal (zwaardere) functies maakt een assessment deel uit van de selectieprocedure. Dit assessment wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd, extern bureau.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Gaan we met elkaar in zee, dan krijg je ter afsluiting van de sollicitatieprocedure nog een gesprek over de arbeidsvoorwaarden met je manager en een hr-adviseur. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure.

Terug naar boven

© Copyright 2021 Woonzorg | woonzorg.nl

Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring