header

Wendy de Block Directiesecretaresse

'Ik krijg alle ruimte, vertrouwen en vrijheid in mijn werk. Ik kan het op mijn manier doen, zolang ik de zaken maar goed regel.'


'Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan heb ik bewust gezocht naar een functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij Woonzorg Nederland heb ik deze functie zeker gevonden. Ik werk het liefst één-op-één voor iemand en ook die ruimte heb ik bij Woonzorg Nederland gekregen. Ik heb het getroffen met mijn baas, we voelen elkaar goed aan en werken prima samen. Ik krijg alle ruimte, vertrouwen en vrijheid in mijn werk. Ik kan het op mijn manier doen, zolang ik de zaken maar goed regel. Dat is heerlijk.

Ik ervaar ons team op het hoofdkantoor als een leuke groep mensen. Er wordt hard gewerkt, maar het gaat allemaal in goede harmonie en we hebben genoeg lol tussendoor. Ik heb voldoende uitdaging en afwisseling in mijn functie omdat ik voor iemand werk die bij veel zaken betrokken is, waardoor het altijd hectisch is en er veel dingen tegelijk geregeld moeten worden.

Eigenlijk vind ik de sfeer wel heel bijzonder. Ik denk dat de inrichting van ons pand daarbij helpt. Het heeft een open en transparante uitstraling, is best hip en modern, en dat geeft een goede uitstraling op het totale bedrijf. Iedereen is toegankelijk en benaderbaar, ook onze directie. Daarnaast biedt Woonzorg Nederland een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld het tafeltennis en darten.

Ik ben trots op het mooie product dat we samen neerzetten! Iedereen wil toch prachtig blijven wonen als hij ouder wordt? Of dat voor zijn ouders kunnen regelen?'

© Copyright 2022 Woonzorg | woonzorg.nl

Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring