header

Sjoukje Stuivenberg Bewonersconsulent

'Juli 2017 ben ik begonnen als Bewonersconsulent bij Woonzorg Nederland. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!'


Voorheen werkte ik dertien jaar bij een andere woningcorporatie waar ik een loopbaantraject mocht volgen. Ik heb daar intern stage gelopen om te kijken of ik het leuk vond. Door het meelopen ben ik erachter gekomen dat het werk echt bij mij past!

Ik vind mijn functie als Bewonersconsulent bij Woonzorg Nederland héél leuk. Je heb echt persoonlijk contact met je huurders. Bij mijn vorige werkgever was dit vooral digitale dienstverlening. Niet alleen het persoonlijk contact met je huurders, maar ook de vrijheid die je hebt om je werk zelf in te richten is fijn. Ik was zelf een strak kader gewend en altijd op zoek naar het beleid van de organisatie hoe ik dingen moest doen. Bij Woonzorg Nederland is er vrijheid! Je mag het zelf invullen en kunt maatwerk leveren in specifieke situaties en gebruikt je eigen kwaliteiten om het werk in goede banen te leiden.

Wat ik ook fijn vind, is dat ik sociaal en maatschappelijk betrokken ben. Het werk van een Bewonersconsulent is veelzijdig en je kent je huurders en hun leefsituatie.

Waar ik in de afgelopen periode trots op ben, is dat complexen goed en naar tevredenheid van bewoners verhuurd zijn. En dat ik van mensen om mij heen te horen krijg dat ze erg blij met mij zijn en me ervaren als een pittige Bewonersconsulent.

© Copyright 2022 Woonzorg | woonzorg.nl

Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring