header

Simone Onneweer Bewonersconsulent

'Wat ik prettig vind is de veelzijdigheid. Aan de ene kant het contact met je bewoners en aan de andere kant het contact met instanties en bedrijven.'


Simone Onneweer werkt sinds 2010 bij Woonzorg Nederland als Bewonersconsulent.

“Het is een hele afwisselende functie waarbij je veel kansen krijgt binnen het bedrijf. Ook biedt Woonzorg Nederland altijd de mogelijkheid om mee te denken! De werkdruk is soms hoog, maar dat ervaar ik niet als vervelend. En het is altijd bespreekbaar.

Wat ik prettig vind is de veelzijdigheid. Aan de ene kant het contact met je bewoners, en aan de andere kant het contact met instanties en bedrijven, zoals bijvoorbeeld aannemers. Wel vind ik de flexibiliteit in z’n algemeenheid echt een voordeel van de functie waarbij je beheer hebt van je eigen agenda.

Ik ben er echt trots op dat bewoners Woonzorg Nederland en de Bewonersconsulent waarderen. Bewoners hebben nu lokaal een eerste aanspreekpunt voor al hun vragen en zorgen. Onze kracht is echt de tijd die we aan de klant mogen besteden.

Wat belangrijk is als je bij Woonzorg Nederland komt werken is een open mind. Kijk verder dan alleen je eigen denk- en zienswijze. Er is altijd wel iets wat je kunt oppakken, verbeteren of ondernemen!”

© Copyright 2021 Woonzorg | woonzorg.nl

Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring