header

Marga Wijchers Senior Servicedesk medewerker

'Ik ervaar Woonzorg Nederland als een hele fijne werkgever die kansen biedt aan de medewerkers en je stimuleert om zelf na te denken over je loopbaan.'


“Sinds 1996 werk ik bij Woonzorg Nederland en heb verschillende functies gehad.

Vanaf 1 september 2017 ben ik doorgestroomd naar mijn huidige functie, Senior Servicedesk medewerker. Ik zit op mijn plek, als een vis in het water zeggen ze weleens. En zo is het ook! Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Dat verklaart ook het aantal dienstjaren. Ik kan mij niet heugen dat ik hier ooit een dag met tegenzin naar mijn werk ben gegaan. En al helemaal niet in deze functie!

In mijn functie probeer ik, samen met mijn collega’s, alle medewerkers van Woonzorg Nederland te ontzorgen. De Servicedesk is de zogenaamde ‘Spin in het Web’ binnen de organisatie. Op het gebied van facilitaire zaken proberen we altijd een oplossing te vinden op alle vragen die vanuit de organisatie bij ons binnenkomen. Het is een heel dynamische afdeling en geen dag is hetzelfde.

Ik heb een leuke carrière en ben daar trots op. Woonzorg Nederland heeft me deze mogelijkheden en kansen gegeven. Wat je daarmee doet hangt natuurlijk van jezelf af. Je moet er zelf ook voor willen werken.”

© Copyright 2021 Woonzorg | woonzorg.nl

Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring