header

Judith Bolt medewerker Applicatiebeheer

'Door deze functie kom ik met heel veel mensen binnen Woonzorg Nederland in aanraking'


Judith is in 2007 begonnen op de afdeling crediteuren en sinds 2011 werkzaam op de afdeling ICT. 'Het is alweer even geleden maar ik kan mij nog goed herinneren toen ik bij Woonzorg Nederland binnenkwam. Ik voelde me erg welkom. De start was ook goed geregeld. Ik begon met twee introductiedagen waarin ik geïnformeerd werd over de organisatie en de systemen. Ook werd ik wegwijs gemaakt in het gebouw.

Aanvankelijk had ik eenvoudigere werkzaamheden maar uiteindelijk werd ik allround. Dat was erg leuk maar na vier jaar kreeg ik het gevoel dat ik wel uitgeleerd was. Daarom ben ik extra blij dat ik werd aangenomen op de afdeling ICT als applicatiebeheerder. Door deze functie kom ik met heel veel mensen binnen Woonzorg Nederland in aanraking en zie ik eigenlijk het grote geheel, de overlap en waar dingen samen komen. Daardoor heb ik wel mijn visie en kennis over de organisatie kunnen verbreden. Het leuke vind ik dat ik elke dag nog bijleer.

Mijn dagen staan in het teken van vragen, telefoontjes en mailtjes van onze klanten. In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt als je werkzaam bent op de ICT afdeling, zit ik niet de hele dag achter mijn beeldscherm. Integendeel, ik ben juist bezig om kennis door te geven aan collega’s en te zorgen dat zij weer verder kunnen met hun werk. Vanwege de implementatie van nieuwe systemen, leid ik de laatste tijd samen met collega’s van mijn afdeling collega’s van andere afdelingen op om ze wegwijs te maken binnen de programma’s van de systemen.

Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om me te ontwikkelen in de jaren dat ik hier werkzaam ben. Ik ben nog lang niet uit ontwikkeld. Daarom ga ik met plezier naar mijn werk, het voelt goed.'

© Copyright 2019 Woonzorg | woonzorg.nl

Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring