header

Freek Koersvelt Coordinator Contractmanagement

'Veel wet- en regelgeving verandert en deze sector blijft zich ontwikkelen. Daardoor ben ik dagelijks op zoek naar nieuwe oplossingen en is het werk heel uitdagend.'


In 2009 is Freek Koersvelt begonnen als Trainee bij Woonzorg Nederland. Hij heeft een (HTS) bouwtechnische achtergrond en is intern doorgegroeid van Beleidsmedewerker naar zijn huidige functie: Coördinator Contractmanagement.

'Ik heb goed nagedacht over wat ik wilde na mijn studie, en in welk segment ik terecht wilde komen. Andere corporaties hebben niet het zorgvastgoed. Dit is vrij nieuw. Veel wet- en regelgeving verandert en deze sector blijft zich ontwikkelen. Daardoor ben ik dagelijks op zoek naar nieuwe oplossingen en is het werk heel uitdagend.

Door de toenemende vergrijzing komen er steeds meer senioren bij. En neemt de vraag naar woningen voor ouderen en mensen die zorg nodig hebben toe. We willen de woonvoorziening zo inrichten dat mensen nu en in de toekomst zelfstandig kunnen blijven wonen, ook als ze meer zorg nodig hebben.

Wat ik leuk vind aan mijn huidige functie is dat het enerzijds planbaar werk is, en anderzijds coördinerend werk. Als Coördinator help ik mijn collega’s mee om hun doelen te bereiken. Bovendien heb ik een specialistische rol, waarbij ik aan actuele én toekomstbestendige portefeuilles werk.

Met een nieuw kabinet verandert om de vier jaar ook de kijk op zorg. En omdat de wet- en regelgeving op het zorgvastgoed voor ons van toepassing is, biedt dit nieuwe uitdagingen om hier als organisatie op in te spelen.

Waar ik persoonlijk trots op ben, is dat we samen elkaar inhoudelijk op weg helpen in de sector. We werken samen zoals bijvoorbeeld in de Vernieuwde Stad. En dat maakt de sector bijzonder.

Als strategische kennispartner blijft Woonzorg Nederland op zoek naar verbetering en innovatie van haar woonproducten en diensten. Dit biedt kansen om je als medewerker te ontwikkelen en te ontdekken waar je goed in bent. Zodat je met jouw kwaliteiten kunt bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie.' 

© Copyright 2022 Woonzorg | woonzorg.nl

Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring